štvrtok 4. júla 2013

June favorites by M.



Ahojte. Rozhodla som sa, že aj ja vám napíšem článok o júnových favoritoch . Za tento mesiac to bude 6 produktov. Dúfam, že sa vám článok bude páčiť a určite mi napíšte váš názor do komentu.

----------------------------------------------------------------------
1.       Rimmel London „Stay Matte“ púder.



Najskôr som mala púder od Essence, no ten mi vôbec nevyhovoval. Na tvári vyzeral doslova ako múka, tak som sa rozhodla kúpiť si tento od Rimmel, keďže som o ňom čítala samé pozitívne recenzie. Mám ho v odtieni “003 Peach Glow“ vydrží cca 5 hodín.  Pleť dobre zmatní. Veľkým plusom pre mňa je aj balenie kedže tie púdre od Essence sa mi vždy zlomili. Toto je zatiaľ moje prvé balenie, môžete si všímnúť, že už je do polky spotrebované, ale plánujem si kúpiť takýto istý. Ak rozmýšlate nad kúpou púdra určite by som vám odporučila tento. Cena je okolo  4 €

 P.s: Vonia ako nejaký krém :D

----------------------------------------------------------------------------

2. Rimmel London „Scandaleyes“ špirála



Túto špirálu mám už dlhšie, ale nikdy som ju nejako extra nepoužívala. Zo začiatku ako som ju dostala, bola veľmi výrazná a kvôli hustej kefke strašne lepila riasy. No teraz po dlhšej dobe, keď trošku vyschla som ju vyskúšala a zistila som, že je úplne super.  Už po prvom nanesení riasy super predĺži. Teraz už vôbec nelepí.  Cena je okolo 7€. Síce je z tých trošku drahších špirál, ale za kvalitu sa oplatí priplatiť.

-----------------------------------------------------------------------------

3.       Maybelline BB cream  


Nenosievala som make-upy alebo BB krémy, našťastie nemám problémovú pleť, no chcela som vyskúšať niečo nové . Ako som už spomínala v TAGu mám veľmi svetlú pokožku takže som strávila dlhé hodiny hľadaním na internete po kvalitnom make-upe, ktorý má široké spektrum svetlých odtieňov. Našla som veľa kladných názorov na Maybelline Affinitone. No v drogérií  mi padol do oka tento BB cream a na prekvapenie som našla odtieň, ktorý dokonale sedí mojej pleti. ( Instant Fresh Faced Glow Light).  Od vtedy mám už asi tretie balenie a som s ním nadmieru spokojná.  Na pleti vyzerá úplne prirodzene takže môžem ho len doporučiť. Cena je okolo 6-7 €

------------------------------------------------------------------------

4. Sada sprchového gélu, telového mlieka a parfému od AVONu

Z ľava: Sprej, Sprchový gél, Telové mlieko
  Túto sadu som dostala od maminy, takže cenu vám fakt neviem napísať. Táto sada je s vôňou granátového jablka a manga je to veľmi ľahká vôňa stvorená na letné dni  či už v podobe spreju, ktorý je mojím letným obľúbencom nielen kvôli vôni ale aj kvôli veľmi praktickému baleniu vďaka ktorému sa sprej zmestí všade. Sprchového gélu, ktorý  je tiež veľmi dobrý až mi je ho ľúto minúť alebo telového mlieka, ktorého vôňu cítite na pokožke  dlho po nanesení . Jedinou jeho nevýhodou je to, že sa ťažšie vytláča z tej fľaštičky, ale to ako nejaké extra mínus neberiem.

--------------------------------------------------------------------------

 Tak toto bolo všetko z mojich obľúbencov za mesiac jún. Ahojte :)

-M.

2 komentáre:

  1. Pekný post :) Ten puder som mala aj ja a skoro sa mi minul ..aj keď som nedávala veľa!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ja ho už mám dlhšie a stále je tam dosť :)

      Odstrániť