pondelok 8. júla 2013

Beauty news

Ahojte :) Dneska by som vám chcela napísať článok o mojich "kozmetických novinkách". Bude to len pár produktov, ktoré som si stihla kúpiť za tento mesiac.

-M.


Včera  sme boli na nákupoch, ale aké by to boli nákupy keby som sa nezastavila aj v drogérke. Ja som vlastne išla kúpiť len lak pre kamarátku keďže mala meniny, ale poznáte to keď prídete do drogérky a máte peniaze,  tak prečo to nevyužiť  (hah).

---------------------------------------------------

1.       Odlakovač Ebelin
Ja som odlakovač ani nemala v pláne kupovať (síce nám doma už došiel to je pravda), ale ja vždy na to nejako zabudnem. Tento kupovala mamina a stál okolo 0,79 € no keď som ho doma vyskúšala rozhodla som sa že iný už ani nechcem. Stačí párkrát   prejsť po nechte a lak je preč navyše má nechcem povedať príjemnú vôňu, ale nevadí mi tak ako niektoré odlakovače. Na krabičke je napísané  že lak je vhodný aj na tmavé laky a na laky s efektom. Takže som s ním spokojná.    



2.     Dermaol Acne clear mask
Na túto pleťovú masku som počula samé dobré veci a keďže som typ človeka, ktorý musí všetko vyskúšať, nevynechala som ani túto masku. Cena bola okolo 1,60 €. A verte m naozaj sa oplatilo investovať. Maska je určená pre mastnú, zmiešanú pleť a problematickú pleť so sklonom k akné obsahuje ílovú zložku a kombináciu rastlinných výťažkov. Ja som si ju kúpila nielen kvôli dobrým ohlasom, ale aj kvôli mojej trošku mastnej pleti.  Táto maska má za úlohu regulovať tvorbu kožného mazu. Nejako extra som neverila že by mi to mohlo pomôcť, ale tak povedala som si, že za vyskúšanie nič nedám. Masku som si naniesla na tvár a nechala pôsobiť 10-15 minút. Po 15 minútach som si masku umyla pomocou mokrej utierky. Ani som nechcela veriť, že táto maska naozaj pomohla mojej pleti. Nielenže ju príjemne schladila ale aj upokojila a vyčistila póry. Takže túto masku vám môžem odporučiť. 


3.       Miss sporty „Just Clear mascara“

Ak mám pravdu povedať kozmetiku miss sporty moc nemusím a v drogérke ju obchádzam, neviem prečo nejako ma neláka,  ale tento gél na obočie mám už druhýkrát a som s ním  spokojná. Obočie dobre „učeše“ takže super, síce som chcela vyskúšať tento gél aj od Catrice,  ale keď som uvidela, že cenový rozdiel je okolo 1,30 eur tak som radšej zvolila opäť miss sporty za 1,99 €.




 4.   Maybelline Color Whisper „Petal Rabel“
Už dlhšiu dobu som chcela vyskúšať kvalitnejší rúž. Prekukala som snáď všetky stránky firiem drogérkovej kozmetiky a padol mi do oka rúž z rady „Color Whisper“ od Maybelline. Skoro ako všetky produkty z tohto článku aj tento rúž ma zaujal ešte viac po prečítaní recenzií od blogeriek, ktoré boli iba kladné. V tejto „rade“ je viacej odtieňov a teraz už len otázka „ktorý si vybrať?“ Ja som chcela nejaký ružový a tak som sa rozhodla pre „Petal Rabel“ (120). No musela som ísť snáď do každej drogérie v meste, pretože len ja si viem vybrať ten najžiadanejší odtieň :D. Našla som ho až v tretej drogérke stál myslím že 3,99 €. A teraz od kecania k samotnému rúžu. Musím povedať,  že sa oplatilo priplatiť  za tento kvalitný rúž. Nielen že pekne vonia, ale aj  úžasne hydratuje a zjemní pery. Najskôr som sa bála, či nebude až príliš výrazný, no po vyskúšaní som zistila, že konečne som našla rúž, ktorý aj po dlhšej dobe vidieť. Keby sa mám vyjadriť k tomu ako dlho vydrží,  povedala by som že mne osobne nie veľmi dlho, pretože ja skoro vždy zabudnem že mám rúž na perách taký je jemný a pretrem si pery rukou a rúž je preč, ale občasné „prerúžovanie“ myslím že nikoho nezabije. Určite vyskúšajte :)


5.    Catrice - Oil Control Paper

S týmito obrúskami prišiel Catrice len nedávno. Na tento produkt som nečítala absolútne žiadnu recenziu, len som si povedala že to musím vyskúšať. Na prvý pohľad ma zaujalo pekné fialové balenie, no nevedela som si predstaviť koľko takých „papierikov“ tam je a či sa to vôbec oplatí. Zistila som že ich tam je 50 a cena je okolo 3 €. Obrúsky sľubujú odstránenie prebytočného oleja na pleti bez poškodenia make-upu. Kúpila som si ich len včera tak ešte neviem objektívne zhodnotiť tento produkt, ale po dlhšom používaní vám určite napíšem recenziu.     


------------------------------------------------------------

Tak toto bolo všetko z mojich noviniek. Dúfam že sa vám tento článok páčil a určite mi napíšte koment čo si o týchto produktoch myslíte, poprípade akú máte s nimi skúsenosť. Ahojte nabudúce. 

-M.

4 komentáre:

  1. Wow- super článok :) Ten odlakovač má super cenu, takže keď mi môj dojde, asi si kúpim tento (alebo ten pumpičkový :) ). Priesvitnú špirálu mám od essence, ale dochádza mi, takže možno skúsim aj túo :) A Color Whisper som si tiež chcela kúpiť a presne v tomto odtieni, ale zdalo sa mi celkom dosť 4 eurá (viem, sú aj drahšie rúže, ale tak... chudobní študenti :D )

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá pleťová maska od Dermacovul vyzerá zaujímavo. Určite ju vyskúšam. Inak je to super článok.

    OdpovedaťOdstrániť